Обучение по Английски език във Варна

Център „ПроВента" предлага:


езикова подготовка Общоезикова подготовка по английски език насочена към различни възрастови групи, ниво на подготовка и постигането на различни цели. Разнообразието от курсове по английски език във Варна дава възможност на всеки да избере най-добрата програма за обучение.

Прочети повече »

бизнес английски Бизнес английски предназначен за професионалисти от различни бизнес сфери, както и за всички, чиито кариерни планове включват работа в международни компании или водене на бизнес с чуждестранни партньори.

Прочети повече » 


сертификати Toefl FCE CAE IELTS Подготовка за международно признати изпити - специално разработени високоефективни програми за желаещи от Варна да продължат обучението си в чужди университети или да намерят своята успешна реализация в чужбина.

Прочети повече » 

 

Центърът използва съвременни оригинални учебни системи от Великобритания и САЩ. В часовете по английски език Варна се използват аудио-визуални материали, а също така на курсистите се дава възможност да ползват Интернет ресурси за извънкласна подготовка. Желаещите могат да се възполват от библиотечния фонд за да прочетат интересна книга в оригинал. Чрез прилагане на комплексен подход, нашите курсисти могат да развият четирите основни умения - говорене, писане, четене и слушане с разбиране.

 

 

Нашите основни принципи са:


  • Индивидуално обучение Обучение, ориентирано към целите на курсистите
  • езикова подготовка Малки групи
  • индивидуален подход и индивидуални курсове Индивидуален подход
  • Максимум активност на участниците в курса
  • Минимум роден език
  • Квалифицирани преподаватели с опит

Обучението се провежда в групи и индивидуално.

Брой ученици в група: 5 - 8 човека.
Kурсовете по английски език във Варна са целогодишни или интензивни.
Интензивни курсове се провеждат 3 пъти седмично по 3 уч.часа.
Учебният час е с продължителност 45 минути.
Записването за курс се извършва въз основа на писмен входящ тест за определяне на нивото и устно препитване.

 

Преподаватели


Всички преподаватели на център „ПроВента" са дипломирани филолози с практически опит в чуждоезиково обучение. Голяма част от тях имат допълнителни специализации в различни сфери на управлението и икономиката.

Опреснителни Часове

- Специално разработени курсове за хора владеещи езика на ниво Upper Intermediate/Advanced.

 

За да владеем добре един чужд език, е необходимо той да се поддържа и ние можем да ви помогнем! По време на занятията нашите опитни преподаватели избират подходящи материали помагащи отстраняването граматически и лексикални пропуски на курсиста, като се цели естествена и грамотна реч. Възможни са както индивидуални, така и групови занятия. Този тип часове се провеждат веднъж седмично, обикновено в събота, като максималният брой участници не надвишава 5 човека.

 

Учебният час е с продължителност 45 минути.